2012-11-12

Internete plinta oficialios dar nepristatyto „BMW M6 Gran Coupe“ nuotraukos

„BMW M6 Gran Coupe“
Gamintojo nuotr. / „BMW M6 Gran Coupe“

Internete plinta oficialios dar nepristatyto „BMW M6 Gran Coupe“ nuotraukos

 
Vokietijos automobilių gamintojas tiesiogiai neprasitarė, kur oficialiai debiutuos „BMW M6 Gran Coupe“. Tačiau tikėtina, jog tai įvyks ateinančio sausio viduryje Detroito automobilių parodoje. Jau kuris laikas internete galima rasti nemažai neoficialių vizijų, kaip turėtų atrodyti serijinė šio modelio versija. Ši nuotrauka – pirmoji iš BMW stovyklos. Joje – tikras keturduris M6.
Panašu, jog BMW nemėgsta tokių spekuliacijų ir visus gandus ar spėjimus nutarė nurašyti, oficialiai atskleisdami kai kuriuos „M6 Gran Coupe“ bruožus. Nepaisant nedidelio, vis dar keletą mįslių keliančio nuotraukų paketo, gamintojas neslepia, kad po M6 kapotu rasime 4,4 litro V8 variklį su dviem turbokompresoriais. Šio agregato generuojami 560 AG į varančiuosius ratus bus siunčiami per septynių laipsnių transmisiją su dvigubos sankabos sistema.
Akivaizdu, jog M6 turės tą patį S63B44(tü) variklį, kaip ir naujausios kartos 5 serijos M5 sedanas (F10). Daugiau informacijos apie šį modelį bavarai pateiks gruodžio mėnesį.


Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/gazas/naujoves/interneto-erdveje-plinta-pirmosios-oficialios-bmw-m6-gran-coupe-nuotraukos-219-277848#ixzz2C0C9lLC6

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą