2012-07-06

Dešimt priežasčių, kodėl vokiški automobiliai geriausi

„BMW Zagato Coupe“
 
Niekam ne paslaptis, kad vokiški automobiliai yra labai populiarūs visame pasaulyje. Vokiški automobiliai mėgstami ir Lietuvos keliuose, todėl šių automobilių mėgėjams turėtų patikti „Fortune“ sudarytas dešimties priežasčių, kodėl vokiški automobiliai pasaulyje yra geriausi, sąrašas.
Štai kaip atrodo dešimt „Fortune“ paskelbtų priežasčių.
  1. Pats svarbiausias dalykas – vokiečiai buvo pirmieji sukontravę ir patentavę automobilį. Tai padarė žymusis Karlas Benzas. Taigi, niekas automobilių negamina taip ilgai, kaip vokiečiai.
  2. Antrasis dalykas, tai pasiekimai automobilių sporte. Vokiečiai visuomet buvo tie, kurie iš savo sportinių automobilių spausdavo viską kas įmanoma. Puikiausias to įrodymas – Žaliuoju pragaru vadinama „Nürburgring“ trasa. Juk apie naują geriausią rato įveikimo laiką gamintojai skalambija per visą pasaulį.
  3. Kad vokiečiai moka gaminti gerus ir patikimus automobilius, įrodo dar vienas šią šalį puošiantis ir garsinantis dalykas. Žinoma, tai greitkeliai vadinami autobanais, kuriuose galima važiuoti neribotu greičiu.
  4. Ketvirtąja priežastimi buvo įvardintas vokiečių tikslumas ir pedantiškumas. Įrodymų ir čia toli ieškoti nereikia. BMW stengiasi, kad visi jų gaminami automobiliai pasižymėtų 50/50 svorio santykiu.
  5. Toliau seka inžinerinis žingeidumas. Leiskite vokiečiams pasireikšti be ribų ir jie sukurs greitą, malonų vairuoti ir patikimą automobilį. Niekam ne paslaptis, kad „Bugatti Veyron“ gimė būtent su vokiečių inžinierių prisilietimu.
  6. Vokiška pridukcija žinoma ir geidžiama visame pasaulyje. Augančios ekonomikos šalių gyventojai pirmenybę teikia būtent vokiškų automobilių gamintojams.
  7. Puikūs automobilių gamintojų šūkiai taip pat įrodo, kad vokiečiai pasišventę tikslumui ir precizijai. Pavyzdžiui „Mercedes-Benz“ sako, kad tik gerai arba nieko, o BMW šauktia šaukia, kad gamina neįtikėtinas vairavimo mašinas.
  8. Vokiečiai įtikino, kad menkaverčiai dalykai, gali būti įkainoti tikrai brangiai. Vien ko verta „Porsche“ pardavimų strategija, kai pirkėjai sumoka 800 Lt tik už tai, kad ženkliukas puoštų centrinę konsolę.
  9. Devintoji priežastis, sugebėjimas iš gero išspausti dar geresnį. 5 serijos BMW yra geras, tačiau M5 yra dar geresnis ir brangesnis.
  10. Paskutinis argumentas. BMW, „Mercedes-Benz“ ar „Porsche“: yra geriausi, nes, na jie tiesiog sako, kad taip yra. Keisčiausia tai, kad visas pasaulis tai pripažįsta, nepaisant to, kad yra „Cadillac“ ar „Lexus“, tačiau pastarieji gamintojai... Na, jiems tiesiog kažko trūksta.


Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/gazas/gatve/fortune-pasake-desimt-priezasciu-kodel-vokiski-automobiliai-valdo-221-231580#ixzz1zple4av0

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą