2012-06-01


Gerbiameji,manau jums bus aktualu. Vilniuje Nelegalus dragai gariunuose jau nebevyksta ketvirtadieniais kaip iprasta. Taip pat aukstuose paneriuose drifto aikstelei. Saugokites (Caddy) automobiliu su kamerom.Turime duomenu kad buvo kreiptasi i musu Vilniaus mera del jaunimo susirinkimu. Saltinis neoficijalus tad nieko niekam zadet negalim. Tikslesne informacija zinosim biski veliau,tad biski dar pakentekite. O iki tol pastovet pabendraut galime prie hanerio , arba  oficialiuose drifto treniruotese.

Ar tai bus legalu ar ne bet vistiek mes kurstisim savo jaunimo autosporto megeju judejima tik kitur ,nepriklausomai nuo to ka lems musu miestas.  :) Jums idomu ait i teatra vasaros metu ? Jums idomu ait i kina kai rodo kaskoki no-sens filma? Arba apsilankiti akropolyje  ir istustinti kisenes?  As taip nemanau. Man svarbu susitikti su draugais, pasikalbeti apie automobilius, igaut nauju ziniu ir pazinciu.
Geriau tarp draugu blaivas irodik kaip moki vairuot,ir kaip tu moki greit keist padangas , negu girtas gatvemis lakstydamas kelt gresme visuomenei ir paciam sau.

Laukite tolimesniu ziniu.
Beja ruoskite savo bolidus , musu laikas dar ateis !  as irgy su nekantravimu to laukiu ! :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą