2012-06-05

BMW į patentų biurą išsiuntė užsakymą: „Rezervuokite mums 2 serijos, X2, M7, M10 pavadinimus“

BMW ženklelis
Gamintojo nuotr. / BMW ženklelis
Bavarijos automobilių gamintojas BMW į Vokietijos patentų biurą išsiuntė prašymą rezervuoti jiems eilę naujų pavadinimų. Tai ir 2 serijos, X2, M7 ir M10 pavadinimai.
Turėkite galvoje, kad rezervavosi pavadinimą, nereiškia, kad jau greitai gamins automobilius su šiais pavadinimais. Juk jau eilę metų BMW turi patentą M1 pavadinimui, bet to išsvajoto M1 mes taip ir nesulaukiame…
Apie 2 serijos ir X2 automobilius gandai sklando jau seniai, rinkos analitikai yra įsitikinę, kad jo sulauksime jau greitai. M7, kaip sufleruoja pavadinime esantys septynetas, turėtų būti sportiškiausias 7 serijos BMW automobilis. Įdomu – dyzelinis ar benzininis?
Na, o pavadinimą M10 mes girdime pirmą kartą. Kas jis? Gal tai sportiška būsimojo „i3“ hibridinio automobilio versija? Gal tai tiesiog naujas priekiniais ratais varomas BMW automobilis? Laikas parodys. Jei tikėsime visais gandais apie būsimus BMW automobilius, jų gamoje turėtų būti bent šimtas skirtingų mašinų ir nors vienas dviejų aukštų autobusas. Taigi, būkime kantrūs ir gandus palikime kitiems.


Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/gazas/autorinka/bmw-i-patentu-biura-issiunte-uzsakyma-rezervuokite-mums-2-serijos-x2-m7-m10-pavadinimus-220-224127#ixzz1wx2VfKaS

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą