2013-02-10

Pakvaišęs vairuotojas su BMW M5 Gruzijos gatvėse užkūrė tikrą pragarą


Gruzijos gatvėse slystantis BMW M5
Kadras iš vaizdo siužeto  / Gruzijos gatvėse slystantis BMW M5

Pakvaišęs vairuotojas su BMW M5 Gruzijos gatvėse užkūrė tikrą pragarą

Didinti straipsnio tekstąMažinti straipsnio tekstą
Entuziastiškų vairuotojų, mėgstančių pasivažinėti savo malonumui miesto gatvėse yra tikrai nemažai. Kai kurie netgi tokius savo pasivažinėjimus įamžina ir vaizdo kameromis, tačiau darosi panašu, kad Gruzija yra tokio tipo veiksmo scenų Holivudas. Žinoma, perkeltina prasme.
Vienas Gruzijos pilietis su BMW M5 (E34) automobiliu tiesiog užkūrė pragarą šios šalies miesto gatvėse. Vairuotojas ignoravo visas įmanomas kelių eismo taisykles bei puikiai parodė stereotipinio kelių erelio su BMW apibrėžimą. Visgi, pats automobilis (tiksliau – jo modifikacija M5) yra kiek per reta šiam apibrėžimui.
Įdomu tai, kad vairuotojas nė nesislepia nuo kameros. Kai kuriuose kadruose puikiai matosi jo veidas, o automobilio numeriai – neretušuoti. Kažin ką apie tokius pasirodymus galvoja vietinė policija?
Akivaizdu, kad siautėjantis BMW M5 vairutojas turi didelę vairavimo patirtį, tačiau sunku būtų surasti klipą, kuriame per dešimt minučių būtų užfiksuota daugiau KET pažeidimų. Susidaro įspūdis, kad vairuotojas neturi jokio atsakomybės jausmo.
Tai – ne pirmas šio veikėjo akibrokštas Gruzijos gatvėse. Po pateiktu vaizdo siužetu rasite ir senesnį.
VIDEO: Gruzijos mieste siautėjantis BMW M5
VIDEO: Gruzijos kelių erelis su BMW M5


Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/gazas/gatve/pakvaises-vairuotojas-su-bmw-m5-gruzijos-gatvese-uzkure-tikra-pragara-221-305423#ixzz2KWNhtqT9

1 komentaras:

  1. Anonimiškas2024-01-18 16:24

    "Code 95" atspindi sunkvežimių vairuotojų profesionalumą ir atsidavimą savo darbui. Šis kodas įrodo, kad vairuotojas ne tik išlaikė būtinus testus, bet ir reguliariai atnaujina savo žinias. Tai svarbi saugumo garantija tiek kitiems kelių dalyviams, tiek krovinių siuntėjams.

    AtsakytiPanaikinti