2012-08-29

BMW ruošiasi grįžti į motorolerių verslą

BMW e-Scooter koncepcija
Gamintojo nuotr. / BMW e-Scooter koncepcija

BMW ruošiasi grįžti į motorolerių verslą

 
Kartais žmonės nustemba, kai sužino, kad BMW gamina ne tik automobilius, tačiau ir transporto priemones su dviem ratais. Prieš dešimt metų jie motorolerį jau gamino, tačiau nuo to laiko mažalitražių dviračių transporto priemonių rinkoje buvo tyla. Bent jau iki šiol.
Paskutinis BMW kurtas motoroleris buvo tikrai išskirtinis. Kadaise gamintas BMW C1 išsiskyrė tuo, kad turėjo stogą ir saugos diržą. Teigiama, kad jis buvo toks saugus, jog važiuojant juo, nereikėjo dėvėti šalmo. Tačiau 2003-iais jo gamyba buvo nutraukta ir iki šiol BMW negamino nieko panašaus. Tačiau dabar kalbama apie naują motorolerį. Kitaip nei pirmtakas, naujasis gaminys išore bus labiau panašus į kitus savo konkurentus.
Jau žinoma, kad pirkėjams bus siūlomi „BMW C600 Sport“ ir BMW C600 GT pavadinamus turintys motoroleriai. Taip siekiama padidinti markės vaidmenį miesto transporto priemonių gamyboje.
Pagrindiniai konkurentai taip pat ruošia savo motorolerius. Pavyzdžiui „Audi“, kurie nuo šiol gali laisvai bendradarbiauti su „Ducati“, anot gandų, ruošia kažką panašaus. Tuo tarpu „Smart“, kurie priklauso „Daimler AG“ koncernui, ruošiasi gaminti elektra varomą „For Two“ modelį, o kol kas galima pirkti elektra varomą šio gamintojo dviratį.


Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/gazas/naujoves/bmw-ruosiasi-grizti-i-motoroleriu-versla-219-244659#ixzz24v1mcBka

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą